Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Passzív irányítás

2017.03.24

Passzív irányítás:

A passzív szabályozás azoknak válhat hasznára, akik szeretnék megismerni az álom belsőműködését. Ez az a pont ahol csak hagyjuk, hogy az álom maga generálja a dolgokat és mi nem avatkozunk bele.

Megerősítés:

Álmaink olyan dolgokat hoznak létre a legtöbb esetben, amiről biztos tudjuk, hogy ott is van. Amikor egy tudatos álomban vagyunk a saját házunkban, tudni fogjuk, hogy a konyha mellett ott a fürdőszoba Ezért létrehozhatunk olyan tárgyakat vagy egy személyt, aki ott fog állni az ajtó mögött, ha átmegyünk rajta, vagy éppen a legközelebbi sarokban is megjelenhet.

Első látásra bonyolultnak tűnik a dolog. Az, hogy álmunkban kimondjuk egy adott dolog nevét, amit szeretnénk megjeleníteni, nem elég. Hinnünk is kell benne, és ha nem hiszünk benne 100%-osan akkor az a dolog nem fog nekünk megjelenni.

 

Kérés:

Ahelyett, hogy egy álomalakra ráerőszakolnánk azt amit szeretnénk tőle, inkább kérjük meg, hogy azt tegye. Ne adjuk neki azt az utasítást, hogy repüljön oda (amúgy is bolondnak nézne minket), hanem kérjük meg, hogy gyalog menjen az adott helyre.

Ne idézzünk meg egy tárgyat, hanem csak próbáljuk megkeresni. A túlzott beavatkozás felébredéssel járhat, természetesen ez függ attól is, milyen magas a tudatosságunk.

 

Sémák:

A körülmények ellenőrzése is nagyon fontos. Tudnunk kell azt, hogy ha a barátnőnket szeretnénk megjeleníteni ott ahol még sosem voltunk vele együtt, akkor jóval kevesebb az esély a megjelenítésére.

Ugyan így, ha egy kiskutyát szeretnénk kérni olyasvalakitől, aki utálja a kutyákat az nagy valószínűséggel nem is fog nekünk adni.

Természetesen mindig lesznek kiskapuk, amik a szabályok megkerülésére épültek, de azt már az álmodó fantáziára bízom, hogyan valósítja meg.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.